Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto al pomodoro
- 1 g di lievito di birra fresco
- 85 g di acqua
- 200 g di farina tipo 1
- 50 g di concentrato di pomodoro
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale
Impasto al Parmigiano
- 1 g di lievito di birra fresco
- 120 g di acqua
- 200 g di farina tipo 1
- 25 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale
Impasto ai pistacchi
- 90 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 1 g di lievito di birra fresco
- 60 g di acqua
- 110 g di farina tipo 1
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 13230 kJ / 3162 kcal
- Białko
- 85.6 g
- Węglowodany
- 406.1 g
- Tłuszcz
- 132.8 g
- Błonnik
- 28.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bottoncini al latte semidolci
5 Std. 10 Min
Panini integrali alle erbe
4u. 45min
Grissini di pane
4h
Mantovanine
2h 45min
Coppia ferrarese
1h
Pane ragno
1h 20 min
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4hod. 30min
Croissant sfogliati ai cereali con prosciutto crudo e rucola
6h
Lingue croccanti ai cereali
3h
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Crackers senza lievito
1h 15 min
Panini al curry e ricotta
2h 35min