Escalopines al limón y vino blanco

Escalopines al limón y vino blanco

3.3 43 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 raciones

Składniki

  • de mantequilla
    30 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    20 g
  • filetes de ternera muy finos cortados en 2 ó 3 trozos (600 g)
    8
  • de sal
    1 cucharadita
  • de harina
    20 g
  • de zumo de limón
    30 g
  • de vino blanco seco
    50 g
  • de perejil fresco picado
    1 cucharada

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 285 kcal / 1193 kJ
Białko 31 g
Tłuszcz 15.9 g
Węglowodany 3.9 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...