Escalopines al limón y vino blanco

Escalopines al limón y vino blanco

3.4 44 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 raciones

Składniki

  • 30 g de mantequilla
  • 20 g de aceite de oliva virgen extra
  • 8 filetes de ternera muy finos cortados en 2 ó 3 trozos (600 g)
  • 1 cucharadita de sal
  • 20 g de harina
  • 30 g zumo de limón
  • 50 g de vino blanco seco
  • 1 cucharada perejil fresco picado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 31 g
Kalorie 1193 kJ / 285 kcal
Tłuszcz 15.9 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...