Pizza aux légumes

Pizza aux légumes

3.9 14 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 parts

Składniki

La pâte
  • d'eau
    300 g
  • de sucre en poudre
    ½ c. à café
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    15 g
    2 c. à café de levure boulangère sèche
  • de farine à pain type Manitoba
    300 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    20 g
  • de sel
    1 c. à café
La garniture
  • d'oignon jaune coupé en deux
    80 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    25 g
  • de poivron rouge coupé en morceaux (3-4 cm)
    50 g
  • de poivron jaune coupé en morceaux (3-4 cm)
    50 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • d'aubergine coupée en rondelles (5 mm)
    80 g
  • de courgette coupée en rondelles (5 mm)
    130 g
  • de tomates fraîches, concassées
    200 g
    200 g de tomates concassées en conserve
  • de mozzarella en billes
    100 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 478 kcal / 2000 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 61 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...