Albóndigas de bonito

Albóndigas de bonito

4.7 69 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 raciones

Składniki

Albóndigas
  • 600 g de bonito fresco en trozos
  • 100 g de cebolla en trozos
  • 1 diente de ajo
  • 25 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 huevo
  • 1 cucharadita de perejil fresco picado
  • 1 cucharadita de sal
  • 20 g de pan rallado
  • 45 g de leche evaporada
  • 100 g de harina para rebozar
  • 200 - 300 g de aceite para freír
Salsa
  • 200 g de cebolla en cuartos
  • 100 g de zanahoria en trozos
  • 2 dientes de ajo
  • 1 cucharadita de perejil fresco picado
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 30 g de harina
  • 500 g de caldo de pescado
  • 1 cucharadita de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 31.7 g
Kalorie 2259 kJ / 541 kcal
Tłuszcz 35.3 g
Błonnik 3.4 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...