Crema de ahumados con sombrero de hojaldre

Crema de ahumados con sombrero de hojaldre

4.9 77 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 raciones

Składniki

  • de mantequilla
    30 g
  • de aceite de oliva
    30 g
  • puerros en rodajas (solo la parte blanca)
    3
  • zanahorias grandes en rodajas
    2
  • diente de ajo
    1
  • setas frescas (por ej. setas de cardo)
    6
  • de fumet de pescado
    600 g
  • pastilla de caldo de pescado
    1
  • de pimienta de Cayena molida
    1 pellizco
  • de nata (18% materia grasa)
    200 g
  • de salmón ahumado cortado en 4 trozos
    100 g
  • de masa de hojaldre extendida
    1 paquete
  • huevo batido (para pintar el hojaldre)
    1

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 393 kcal / 1642 kJ
Białko 9.61 g
Tłuszcz 30.76 g
Węglowodany 19.42 g
Błonnik 3.47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...