Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 200 g de zanahoria en trozos
- 50 g de apio
- 200 g de champiñones
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 60 g de aceite de oliva
- 700 g de carne picada mixta
- 1 cucharada de orégano seco
- 4 cucharaditas de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 500 g de galets (caracolas grandes)
Bechamel
- 500 g de leche
- 50 g de maicena
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 30 g de mantequilla
- 100 g de queso emmental rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 4051 kJ / 969 kcal
- Białko
- 36.07 g
- Węglowodany
- 76.52 g
- Tłuszcz
- 57.66 g
- Błonnik
- 7.25 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cazuelitas de pilotetes de San Esteban
1 godz. 10 min
Buñuelos de pixín
30 min
Canelones
13u. 30min
Fideuá con carne
30 min
Albóndigas con sepia
1 godz. 20 min
Rollerpizza
1h
Galette bretona con beicon, champiñones y huevo
30 min
Tartaletas de cebolla con salmón
1h 15min
Macarrones a la carbonara
25 min
Macaroni and cheese con beicon y crujiente de maíz
40 min
Pasta con judías blancas
40 min
Espaguetis a la carbonara
25 min