
Urządzenia i Akcesoria
Thunfischtatar mit Avocadocreme
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 Portionen
Składniki
-
Avocado in Stücken1
-
Knoblauchzehe½
-
Olivenöl20 g
-
Limette unbehandelt, 1 TL Saft ausgepresst und ½ TL Schale abgerieben1
-
Salz3 Prisen
-
Pfeffer3 Prisen
-
Schalotte halbiert1
-
Kapern5 g
-
Thunfisch, frisch Sashimi-Qualität, in Stücken150 g
-
Balsamico, hell5 g
-
Schnittlauch in Röllchen½ Bund
-
Tabasco1 Spritzer
-
Kresse-Beet abgeschnitten½
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
507 kcal /
2125 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
46 g
Węglowodany
1 g
Błonnik
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Total verknallt
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy