Wersje kompatybilne
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g olive oil
- 50 g soy sauce
- ½ tsp brown sugar
- 1 lemon, preferably organic, zest and juice
-
4
fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each)
lub 4 white fish fillet, skinless (150-180 g each) - 5 - 10 g fresh ginger, peeled and sliced (opcjonalnie)
- 1 garlic clove
- 100 g shallots, cut in pieces
-
100
g leek, white part only, cut in pieces
lub 100 g onions, cut in halves - 100 g celery stalks, cut in pieces
-
350
g frozen green peas
lub 350 g carrots, cut in pieces (see tip) - 450 g water
- 2 tsp salt
- 250 g potatoes, cut in pieces (1 cm)
-
400
g broccoli florets
lub 400 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, mushrooms), cut in slices (0.5 cm) - 2 pinches ground black pepper
- 50 - 100 g single cream, approx. 18% fat, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2984 kJ / 713 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Błonnik
- 10.7 g
Alternatywne przepisy
Potato cakes
45 min
Stuffed vegetables
1h 20 min
Steamed rice
25 min
Lemonade
5min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 min
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Brak ocen
Creamy pea soup
40 min
Versatile smooth soup
45 min