Wersje kompatybilne
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g olive oil
- 50 g soy sauce
- ½ tsp brown sugar
- 1 lemon, preferably organic, zest and juice
-
4
fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each)
lub 4 white fish fillet, skinless (150-180 g each) - 5 - 10 g fresh ginger, peeled and sliced (opcjonalnie)
- 1 garlic clove
- 100 g shallots, cut in pieces
-
100
g leek, white part only, cut in pieces
lub 100 g onions, cut in halves - 100 g celery stalks, cut in pieces
-
350
g frozen green peas
lub 350 g carrots, cut in pieces (see tip) - 450 g water
- 2 tsp salt
- 250 g potatoes, cut in pieces (1 cm)
-
400
g broccoli florets
lub 400 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, mushrooms), cut in slices (0.5 cm) - 2 pinches ground black pepper
- 50 - 100 g single cream, approx. 18% fat, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2984 kJ / 713 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Błonnik
- 10.7 g
Alternatywne przepisy
Lemonade
5 mnt
Borscht
50 mnt
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1 godz. 5 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 mnt
Sesame salmon and pea soup
1j
Trout with hollandaise sauce
50 mnt
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Cheese mousse
10 mnt
Veal fillet with mirabelle plums
Keine Bewertungen
Cream of red pepper and ginger soup
50 mnt
Ratatouille
40 mnt
Fish and potatoes with tomato sauce
50 mnt