Urządzenia i Akcesoria
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 portions
Składniki
-
shallots cut in halves40 g
-
garlic clove1
-
fresh ginger peeled, thinly sliced (2 mm)20 g
-
60 g orange marmalade, plus 1 tbsp lemon juiceSeville orange marmalade60 g
-
fresh thyme leaves1 pinch
-
olive oil20 g
-
20 g sherry vinegarbalsamic vinegar20 g
-
port wine50 g
-
water550 g
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
duck breasts, skinless, boneless (approx. 150-200 g each) (see tip)2
-
floury potatoes peeled, cut in small pieces (1 cm)350 g
-
ground sweet paprika½ tsp
-
butter30 g
-
milk120 g
-
fresh green beans cut in pieces (2 cm) if necessary120 - 150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43 g
Kalorie
3136 kJ /
750 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 godz.
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1 godz. 25 min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1 godz. 40 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1 godz. 20 min
Sautéed eschalots (250-350 g)
20 min
Beef and beer pie
1 godz. 40 min
Quick cheese soufflés
45 min
Beef Stroganoff
1 godz.