Urządzenia i Akcesoria
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil1 oz
-
harissa2 tbsp
-
tomato paste2 tsp
-
red bell pepper cut into pieces1
-
garlic cloves4
-
ground cumin1 tsp
-
sweet smoked paprika1 tsp
-
salt1 tsp
-
diced tomatoes (28 oz)1 can
-
large eggs6
-
water35 oz
-
chopped fresh parsley to garnish
-
chopped fresh cilantro to garnish
-
flatbread toasted, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
669 mg
Białko
8 g
Kalorie
636 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Super Hydrating Breakfast Drink
15 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Italian "Baked" Beans
1 godz. 15 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Cauliflower with Pea Purée
40 min
Green Shakshuka
40 min
Chipotle Caesar Salad
30 min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Sausage Stuffed Kabocha
2 godz. 45 min
Sweet Potato Casserole with Labne and Dukkah (Bill Yosses)
24 godz. 55 min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 godz. 15 min