Urządzenia i Akcesoria
Okra and meat stew (bamia)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh okra stem ends removed1000 g
-
white vinegar3 tbsp
-
garlic cloves4
-
onions cut into quarters200 g
-
fresh coriander (opcjonalnie) roughly chopped10 sprigs
-
olive oil60 g
-
beef cut into cubes (3 cm)300 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
freshly ground pepper1 pinch
-
canned chopped tomatoes500 g
-
tomato purée (concentrated)70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24.2 g
Kalorie
1556 kJ /
372 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Węglowodany
29.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4 godz. 30 min
Chicken in Adobo Sauce with Plantain Purée
1 godz. 15 min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1 godz.
Semolina cake (namoura)
1 godz. 50 min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Yoghurt and cucumber salad
5 min
Arabian spice mix
5 min
Couscous with Chicken and Lamb
1 godz. 10 min
Moroccan Mint Tea
25 min
Bamia (okra and meat stew)
55 min
Moroccan Zaalouk
1 godz. 5 min