Urządzenia i Akcesoria
Okra and meat stew (bamia)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh okra stem ends removed1000 g
-
white vinegar3 tbsp
-
garlic cloves4
-
onions cut into quarters200 g
-
fresh coriander (opcjonalnie) roughly chopped10 sprigs
-
olive oil60 g
-
beef cut into cubes (3 cm)300 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
freshly ground pepper1 pinch
-
canned chopped tomatoes500 g
-
tomato purée (concentrated)70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24.2 g
Kalorie
1556 kJ /
372 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Węglowodany
29.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 Std. 10 Min
Bamia (Okra Lamb Stew)
1 Std. 50 Min
Semolina cake (namoura)
1 Std. 50 Min
Spiced rice pudding (meghli)
50 Min
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min
Salmon kabsa
35 Min
Spicy sea bass (samke harra)
50 Min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Red lentil soup with cumin
55 Min
Chicken moghrabieh
1 Std. 25 Min
Chicken with rice
1 Std.
Moroccan Zaalouk
1 Std. 5 Min