Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 克 去皮五花肉 ,切小块,约2厘米
- 20 克 蒜头
- 10 克 辣豆瓣酱 ,选无油郫县豆瓣酱
- 150 克 茄子 ,切滚刀块
- 150 克 老豆腐 ,切2厘米块
- 10 克 老抽
- 30 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1192.5 kJ / 285 kcal
- Białko
- 10.1 g
- Węglowodany
- 8.1 g
- Tłuszcz
- 24.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 325 mg