低脂肉末豆腐茄子
TM6 TM5

低脂肉末豆腐茄子

3.6 (15 ocen)

Składniki

  • 80 克 去皮五花肉 ,切小块,约2厘米
  • 20 克 蒜头
  • 10 克 辣豆瓣酱 ,选无油郫县豆瓣酱
  • 150 克 茄子 ,切滚刀块
  • 150 克 老豆腐 ,切2厘米块
  • 10 克 老抽
  • 30 克 水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1192.5 kJ / 285 kcal
Białko
10.1 g
Węglowodany
8.1 g
Tłuszcz
24.3 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Błonnik
2.1 g
Sód
325 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy