Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 油
- 150 克 洋葱 ,切3×3厘米块
- 200 克 土豆 ,去皮切滚刀块
- 100 克 胡萝卜 ,去皮切滚刀块
- 200 克 肥牛片 ,焯水洗净沥干
- 60 克 味醂
- 5 克 糖
- 200 克 水 ,可用日式高汤代替
- 40 克 日本淡口酱油
- 200 克 魔芋丝 ,沥干
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1432.3 kJ / 342.3 kcal
- Białko
- 16.2 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 14.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.1 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 221 mg