Urządzenia i Akcesoria
Fragrant pipis
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
olive oil40 g
-
garlic cloves2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (4 cm)4
-
fresh long red chillies trimmed and deseeded, if preferred2
-
white wine120 g
-
salt2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
water500 g
-
pipis cleaned1000 g
-
crusty bread of choice, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2172.4 mg
Białko
27.5 g
Kalorie
1674 kJ /
398.6 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
36.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Miso chicken and rice
1 godz. 30 min
Black sticky rice pudding
9 godz. 40 min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 min
Raspberry chiffon cake
5 godz. 15 min
Penne with mussels
1 godz. 5 min
Layered lamb curry
1 godz.
Saffron arancini
25 godz. 25 min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 godz. 15 min
Prawn balls with pickled vegetables
1 godz. 15 min
Fish soup
40 min
Vietnamese mixed meat pho
1 godz. 50 min
Cheesecake
3 godz. 15 min