Urządzenia i Akcesoria
Fragrant pipis
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
olive oil40 g
-
garlic cloves2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (4 cm)4
-
fresh long red chillies trimmed and deseeded, if preferred2
-
white wine120 g
-
salt2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
water500 g
-
pipis cleaned1000 g
-
crusty bread of choice, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2172.4 mg
Białko
27.5 g
Kalorie
1674 kJ /
398.6 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
36.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Oysters Kilpatrick
15 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min
White bean purée and anchovy on crostini
45 min
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1 godz. 30 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Poached eggs with hollandaise
40 min
Mixed meat rillettes
4 godz. 10 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Hot and sour prawn soup
45 min
Cevapcici
50 min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 godz.