Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 100 g de fromage de chèvre frais
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- cerneau de noix, concassés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 350 kJ / 84.3 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 Min
Crème ibérique
5 Min
Dip d'asperges blanches
15 Min
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1 Std. 15 Min
Brochettes de gambas croustillantes, sauce à la mangue
30 Min
Sablé parmesan, concassé de tomate et jambon de Bayonne
1 Std. 30 Min
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Mousse à l'avocat
15 Min
Pannacotta parmesan
2 Std. 20 Min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3h 30min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min
Sauce au roquefort
20 Min