Chantilly au clou de girofle

Chantilly au clou de girofle

2.5 20 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
18 portions

Składniki

  • 3 clous de girofle
  • 80 g de sucre en poudre
  • 400 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 0.4 g
Kalorie 373.7 kJ / 89.7 kcal
Tłuszcz 7.2 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 5.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...