Chantilly au chèvre sucrée

Chantilly au chèvre sucrée

2.9 17 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions

Składniki

  • 120 g de mascarpone
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 50 g de sucre en poudre
  • 180 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 7 g
Kalorie 1561.8 kJ / 375.5 kcal
Tłuszcz 30 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...