Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de mascarpone
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de sucre en poudre
- 180 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1561.8 kJ / 375.5 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crêpes des îles
40min
Mousse chocolat-café
1h 30min
Crêpes suzette
35min
Crème fouettée
10min
Crêpes sucrées ou salées
40min
Cornets de crêpe chantilly sirop d'érable
1h
Choux chantilly au clou de girofle
1 Std. 25 Min
Gratin dauphinois comme un tiramisu - Christophe Aribert
50min
Chantilly au clou de girofle
20min
Jus d'orange, papaye et clou de girofle
10min
Chantilly au chocolat
2h 10min
Choux chantilly et fruits rouges
2h