![Chantilly au chèvre sucrée Chantilly au chèvre sucrée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CF63BBF4-6760-40FB-B86D-487648BE91BA/Derivates/179447c4-c76e-4644-91a2-9d0fa89fc5a9.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de mascarpone
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de sucre en poudre
- 180 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1561.8 kJ / 375.5 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crêpes sucrées ou salées
40min
Chantilly au chocolat
2h 10min
Mille-feuille miel-sarrasin, chantilly à l'orange
1óra 50p
Crème fouettée citron vert-noisette
5min
Cornets de crêpe chantilly sirop d'érable
1h
Granité framboise-violette
2h 15min
Crème fouettée au basilic
2h 10min
Chantilly au clou de girofle
20min
Blancs d'œufs montés en neige
5min
Choux chantilly au clou de girofle
1 godz. 25 min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2h 20min
Choux chantilly et fruits rouges
2h