
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de chocolat noir cassé en morceaux
- 90 g de cerneaux de noix
- 180 g de beurre pommade
- 105 g de cassonade
- 75 g de sucre en poudre
- 1 sachet de levure chimique
- 270 g de farine
- 2 œufs
- 1 pincée de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 386 kcal / 1609 kJ
- Białko
- 5 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Węglowodany
- 40 g