Empadão de bacalhau

Empadão de bacalhau

4.3 10 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 doses

Składniki

  • queijo parmesão
    40 g
  • salsa
    15 g
  • azeite
    35 g
  • dentes de alho
    3
  • cebola cortada em lâminas
    200 g
  • bacalhau demolhado e desfiado
    400 g
  • tomate em pedaços
    350 g
  • orégãos
    1 c. chá de
  • batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos (1-2 cm)
    1000 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • leite
    300 g
  • manteiga
    30 g
  • noz-moscada
    1 pitada de

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Białko 21 g
Kalorie 1644 kJ / 393 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...