Urządzenia i Akcesoria
Rustic Potatoes with Chorizo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
5 oz Monterey Jack cheese, cubed (½ in.), dividedPepper Jack cheese cubed (½ in.), divided5 oz
-
white onion quartered3 oz
-
fresh jalapeño chili (approx. 3 chilies) halved, de-seeded optional, plus extra to garnish1 - 2 oz
-
chorizo cut into pieces (¼ in.)12 oz
-
red potatoes cut into pieces (½ in.)32 - 33 oz
-
water15 oz
-
unsalted butter cubed (½ in.)2 oz
-
whole milk1 oz
-
green onions cut on the bias (¼ in.), divided2 ½ oz
-
salt to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1615 kJ /
386 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Chicken Garam Masala
50 min
Chicken Marsala
40 min
Mushroom and Sausage Stew with Barley
45 min
Easy Amaretto Fudge
2 godz. 20 min
Butter Chicken
4 godz. 5 min
Greek Style Pork Stew
50 min
Smoked Mackerel and Watercress Dip
5 min
Tuna Noodle Bake
1 godz. 20 min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Chicken Tetrazzini
40 min