Urządzenia i Akcesoria
Rustic Potatoes with Chorizo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
5 oz Monterey Jack cheese, cubed (½ in.), dividedPepper Jack cheese cubed (½ in.), divided5 oz
-
white onion quartered3 oz
-
fresh jalapeño chili (approx. 3 chilies) halved, de-seeded optional, plus extra to garnish1 - 2 oz
-
chorizo cut into pieces (¼ in.)12 oz
-
red potatoes cut into pieces (½ in.)32 - 33 oz
-
water15 oz
-
unsalted butter cubed (½ in.)2 oz
-
whole milk1 oz
-
green onions cut on the bias (¼ in.), divided2 ½ oz
-
salt to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1615 kJ /
386 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spanish Rice
30 min
Greek Rice
1 godz. 20 min
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50 min
Strawberry BBQ Meatballs
45 min
Chicken Enchiladas
40 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Chicken and Pineapple Wraps
1 godz. 20 min
Green Bean Casserole
1 godz. 30 min
Meat and Rice Casserole
1 godz. 15 min
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
35 min
Mexican Lasagna
1 godz. 20 min
Colorado Cowboy Beans
1 godz. 5 min