
Urządzenia i Akcesoria
Crostini di pane alle castagne e noci con lardo e miele
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
8 porzioni
Składniki
-
20 g di gherigli di noci
-
280 g di acqua
-
10 g di lievito di birra fresco
-
380 g di farina tipo 0
-
120 g di farina di castagne
-
20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
1 cucchiaino di sale
-
100 g di lardo a fettine sottili
-
20 g di miele liquido
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
367.5 kcal /
1537.7 kJ
Białko
7.4 g
Tłuszcz
16.8 g
Węglowodany
48.6 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Coccole d'autunno
10 Przepisów
Włochy
Włochy