Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Panini al pomodoro e olive
- 70 g di pomodori secchi sott'olio
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 10 g di lievito di birra fresco
- 10 g di zucchero
- 400 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 g di sale
Burger di soia
- 400 g di fagioli di soia in scatola gocciolati
- 100 g di tofu affumicato a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di aceto di mele
- 10 fili di erba cipollina fresca
- 2 pizzichi di aglio in polvere
- 10 g di sale
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 10 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 50 - 80 g di corn flakes sbriciolati
- 4 pomodori a fette sottili
- 1 pizzico di origano secco
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3117 kJ / 745 kcal
- Białko
- 25.1 g
- Węglowodany
- 118.4 g
- Tłuszcz
- 22.3 g
- Błonnik
- 4.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50 min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Crêpes (vegan)
1h
Veg-burger (vegan)
1h 10 min
Crocchette di soia
25 min
Roll vegetariani
45 min
Formaggio vegano
6 Std. 40 Min
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1h 20 min
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15min
Burger in agrodolce
1h 10 min
Scaloppine di seitan con carciofi, porri e pomodorini
40 min
Cotolette di soia
35 min