Urządzenia i Akcesoria
Wolf Herring Fish Dumplings
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
25 pieces
Składniki
-
wolf herring fish (ikan parang) flesh only (see tips)500 g
-
salt2 ½ tsp
-
baking soda¼ tsp
-
tapioca starch30 g
-
ice water200 g
-
wheat starch15 g
-
sugar1 ½ tsp
-
white pepper powder1 tsp
-
dark sesame oil (roasted)1 tsp
-
dumpling wrappers25
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
297 mg
Białko
4 g
Kalorie
274 kJ /
65 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hot Pot Gathering
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4 godz. 40 min
Cempedak Cake
1 godz. 30 min
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1 godz. 20 min
Durian Snowskin Mooncake
Brak ocen
Jawa Mee with Cuttlefish Sambal
3 godz. 30 min
Bee Hive Cake
2 godz. 50 min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50 min
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1 godz. 10 min
Semprit Cookies
50 min
Cornflake Crunch
15 min
Fruit Cake
4 godz. 10 min
Rosalinda Tart (Fancy Pineapple Tart)
1 godz. 30 min