Wolf Herring Fish Dumplings
TM6 TM5

Wolf Herring Fish Dumplings

4.0 (1 ocena)

Składniki

  • 500 g wolf herring fish (ikan parang), flesh only (see tips)
  • 2 ½ tsp salt
  • ¼ tsp baking soda
  • 30 g tapioca starch
  • 200 g ice water
  • 15 g wheat starch
  • 1 ½ tsp sugar
  • 1 tsp white pepper powder
  • 1 tsp dark sesame oil (roasted)
  • 25 dumpling wrappers

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
274 kJ / 65 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
0 g
Sód
297 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy