Urządzenia i Akcesoria
Wolf Herring Fish Dumplings
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
25 pieces
Składniki
-
wolf herring fish (ikan parang) flesh only (see tips)500 g
-
salt2 ½ tsp
-
baking soda¼ tsp
-
tapioca starch30 g
-
ice water200 g
-
wheat starch15 g
-
sugar1 ½ tsp
-
white pepper powder1 tsp
-
dark sesame oil (roasted)1 tsp
-
dumpling wrappers25
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
297 mg
Białko
4 g
Kalorie
274 kJ /
65 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hot Pot Gathering
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Lemongrass and mint prosecco
1 godz.
Lemonade
5 min
Fresh Prawn Paste
1 godz. 20 min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 godz. 40 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10 min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 min