Wolf Herring Fish Dumplings

Wolf Herring Fish Dumplings

4.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
25 pieces

Składniki

  • wolf herring fish (ikan parang) flesh only (see tips)
    500 g
  • salt
    2 ½ tsp
  • baking soda
    ¼ tsp
  • tapioca starch
    30 g
  • ice water
    200 g
  • wheat starch
    15 g
  • sugar
    1 ½ tsp
  • white pepper powder
    1 tsp
  • dark sesame oil (roasted)
    1 tsp
  • dumpling wrappers
    25

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 65 kcal / 274 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 297 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...