Urządzenia i Akcesoria
Ajillo de chipotle y guajillo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 porciones
Składniki
-
55 g de ajos pelados
-
35 g de aceite
-
6 chiles guajillo limpios y en trozos
-
5 chiles chipotle, secos limpios y en trozos
-
1 ½ cdita de sal
-
250 g de agua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
2 g
Kalorie
307 kJ /
73 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
METATE & MOLCAJETE
62 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Salsa borracha
15min
Frijoles refritos
25min
Ejotes con tomillo Al vacío TM6
1h 10min
Frijoles negros
14h
Salsa de xoconostle y morita asado
20min
Salsa verde cruda
5min
Chiles rellenos de tamal
1h 20min
Papas con chorizo
40min
Chicharrón en salsa verde
35min
Adobo básico
30min
Salsa verde cruda
5min
Frijoles de la olla
2h