Lachstatar mit Orange und Apfel

Lachstatar mit Orange und Apfel

4.5 60 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 Portionen

Składniki

  • Lachsfilets, frisch, ohne Haut
    500 g
    500 g Lachsforellenfilets, ohne Haut
  • Bio-Orange
    1
  • Apfel (ca. 150-180 g)
    1
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    3 - 4 Spritzer
  • frische Dille Spitzen abgezupft, etwas mehr zur Dekoration
    3 Stängel
  • Schalotte (ca. 20-30 g), halbiert
    1
  • Salz
    ¾ TL
  • gemahlener weißer Pfeffer
    ½ TL
  • Senf
    1 TL
  • Olivenöl
    20 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 124 kcal / 519 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...