
Urządzenia i Akcesoria
Nudelsalat mit Joghurtdressing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 Portionen
Składniki
-
gemischte, frische Kräuter Blättchen abgezupft (z. B. Petersilie, Dille, Minze)5 EL
-
Essiggurkerl halbiert60 g
-
Gurkerlwasser60 g
-
Naturjoghurt150 g
-
Crème fraîche150 g
-
Estragonsenf20 g
-
Salz3 TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen¼ TL
-
Karotten in Stücken200 g
-
Paprika in Stücken150 g
-
Wasser1500 g
-
frischer Schnittlauch½ Bund
-
Frühlingszwiebel1
-
Nudeln, getrocknet (z.B. Radiatori oder Hörnchen)200 g
-
grüne Erbsen, tiefgekühlt150 g
-
Mais, aus der Dose abgespült und abgetropft150 g
-
Hartkäse (opcjonalnie)80 g
-
Geselchtes (opcjonalnie)100 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
319 kcal /
1334 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
57 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
1447 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

So genießt Österreich II
73 Przepisy
Austria
Austria