
Urządzenia i Akcesoria
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 55 min
4 Portionen
Składniki
-
Kohlrabi (ca. 600-750 g)3
-
heurige Erdäpfel600 g
-
Wasser500 g
-
Salz etwas mehr für die Erdäpfel1 ½ TL
-
frische Petersilie½ Bund
-
frische Dille½ Bund
-
Butter40 g
-
Knackwürste4 Stück
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Öl1 EL
-
Maisstärke1 ½ EL
-
Pfeffer, frisch gemahlen1 Prise
-
Sauerrahm100 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
687 kcal /
2872 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
50 g
Węglowodany
42 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Sód
2044 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

So genießt Österreich II
73 Przepisy
Austria
Austria