
Urządzenia i Akcesoria
Gratinado de frango, fiambre e queijo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
16 doses
Składniki
-
manteiga mais q.b. p/ untar210 g
-
sobras de pão100 g
-
salsa15 g
-
frango assado s/ ossos820 g
-
fiambre fatiado cortado em pedaços500 g
-
queijo emmental cortado em pedaços300 g
-
leite2000 g
-
farinha200 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
mostarda10 g
-
paprika1 c. chá de
-
sumo de limão (1 unid. aprox.)40 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
472 kcal /
1971 kJ
Białko
34 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista maio 2018
25 Przepisów
Portugalia
Portugalia