Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g delícias do mar à temperatura ambiente
- 160 g azeitonas s/ caroço
- 190 g cornichons
- 3 ovos cozidos
- 300 g cenoura cortada em pedaços
- 800 g couve branca cortada em pedaços
- 3 maçãs reineta s/ casca e s/ caroços
- 800 g couve roxa cortada em pedaços
- Milho q.b. p/ guarnecer (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 338 kJ / 81 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salada de arroz e atum
1óra
Salada de cenoura e maçã espiralizadas com feta e frutos secos - TM5
Brak ocen
Salada primavera
30min
Salada de cogumelos, bacon e espinafres
30min
Salada fresca de verão
40 min
Molho Vinagreta
5 min
Linguine com delícias do mar e agrião
25 Min
Salada fresca de delícias do mar
25 Min
Salada de massa com atum e vinagrete de manjericão
30min
Queijo camembert com cobertura de frutos secos
15 min
Queijo com doce de pimentos
1óra
Tapa do mar
5 min