Albóndigas de atún y cúrcuma

Albóndigas de atún y cúrcuma

3.9 36 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 raciones

Składniki

  • 500 g de agua
  • 200 g de patata en trozos (2-3 cm)
  • 1 diente de ajo
  • 3 ramitas perejil fresco (solo las hojas)
  • 1 pellizco de tomillo seco
  • 200 g de pan rallado (y algo más para rebozar las albóndigas)
  • 400 g de atún en aceite (escurrido)
  • 1 pellizco de sal
  • 1 cucharadita de cúrcuma molida
  • aceite para freír

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 31.4 g
Kalorie 2883 kJ / 689 kcal
Tłuszcz 41.4 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 47.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...