
Urządzenia i Akcesoria
Entremets aux fraises de Plougastel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
8 parts
Składniki
Le biscuit léger aux amandes
-
d'amandes émondées70 g
-
de sucre en poudre120 g
-
blancs d'œufs4
-
jaunes d'œufs3
-
de farine de blé60 g
La mousse aux fraises
-
feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide4
-
de fraises400 g
-
de sucre en poudre100 g
-
de crème liquide 35% m.g. très froide350 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
384.6 kcal /
1607.9 kJ
Białko
7.9 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
38.5 g
Błonnik
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Balade bretonne
10 Przepisów
Francja
Francja