Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di cipolla rossa
- 50 g di bacon affumicato a cubetti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di farina
- 1 cucchiaino di dado Bimby per brodo di carne
- 30 g di vino bianco secco
- 60 g di acqua
- 40 g di passata di pomodoro
- 1 foglia di alloro secca
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
-
50
g di aceto di Sherry
lub 50 g di aceto di vino rosso - 50 g di gelatina di ribes nero (vedere consigli)
- 1 pezzo di scorza d'arancia
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 230 kJ / 55 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 1.9 g
- Tłuszcz
- 2.9 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min
Mousse di cioccolato profumata all'arancia e cannella
2 Std. 20 Min
Irish Coffee
10min
Crespelle al riso farcite
2h 50min
Soufflé di cioccolato con sorpresa
40min
Frittelline all'aglio selvatico con crema alle erbe
40min
Frittelle di prugne
9h
Strudel di ricotta e pane
2h 30min
Budino agli agrumi
3sa 15 dk
Torta raw all'arancia e mandorle
1 Std. 30 Min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min