Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)

Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 300 g di spumante moscato di Terracina DOC
  • 4 tuorli d'uovo
  • 70 g di zucchero
  • 40 g di farina
  • 150 g di panna fresca liquida
  • 100 g di frutta mista candita a pezzetti
  • 4 meringhe
  • frutta candita mista

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 5 g
Kalorie 1406 kJ / 336 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...