![Crème glacée mangue-fraise-noix de coco Crème glacée mangue-fraise-noix de coco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/201781.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de fraises
- 30 g de miel
- 1 mangue mûre (120 g env.)
- 1 - 2 c. à café de jus de citron vert, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de lait de coco
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 173 kJ / 41 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glace au chocolat
12h
Crème glacée à la mandarine et sa compotée
12 Std. 30 Min
Sorbet trois couleurs
8 Std.
Tarte fraîche aux légumes d'été, brousse aux herbes
1ωρ. 10 λεπτ.
Sorbet chocolat
12h
Glace mangue-Passion
12h
Sorbet minute fraise-banane
4h 15min
Sorbet kiwi
1ωρ. 10 λεπτ.
Glace chocolat-cannelle
12h
Sorbet framboise-girofle
12h
Sorbet à la fraise
12h
Glace à la fraise façon italienne
40 Min