
Urządzenia i Akcesoria
清蒸比目魚佐菠菜醬
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
比目魚排250 克
-
薑 ,切片10 克
-
清酒1 大匙
-
水500 克
-
蒜頭15 克
-
洋蔥30 克
-
油10 克
-
菠菜 ,切段(約2公分)60 克
-
味醂1 茶匙
-
檸檬汁1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
315 kcal /
1318 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

三高族怎麼吃
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan