紅燒麵腸
TM6 TM5

紅燒麵腸

2.5 (2 oceny)

Składniki

自製麵腸

  • 200 克 小麥蛋白粉
  • 750 克 水 (含揉麵和蒸煮用)

紅燒麵腸

  • 10 克 蒜頭 ,切片
  • 40 克 紅蘿蔔 ,去皮,切片
  • 10 克 油
  • 15 克 醬油
  • 10 克 糖
  • 5 克 烏醋
  • 50 克 水
  • 1 小撮 鹽
  • 30 克 新鮮香菇 ,切塊
  • 35 克 甜豌豆 ,去蒂頭
  • 60 克 高麗菜葉 ,切塊

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
633 kJ / 152 kcal
Białko
14.8 g
Węglowodany
8.7 g
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
2.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy