紅燒麵腸

紅燒麵腸

2.5 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz. 15 min
4 人份

Składniki

自製麵腸
  • 小麥蛋白粉
    200 克
  • (含揉麵和蒸煮用)
    750 克
紅燒麵腸
  • 蒜頭 ,切片
    10 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切片
    40 克
  • 10 克
  • 醬油
    15 克
  • 10 克
  • 烏醋
    5 克
  • 50 克
  • 1 小撮
  • 新鮮香菇 ,切塊
    30 克
  • 甜豌豆 ,去蒂頭
    35 克
  • 高麗菜葉 ,切塊
    60 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 152 kcal / 633 kJ
Białko 14.8 g
Tłuszcz 6.8 g
Węglowodany 8.7 g
Błonnik 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...