
Urządzenia i Akcesoria
炒三鮮
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切片20 克
-
新鮮紅辣椒 ,切片1 根
-
乾魷魚 ,以清水泡發,切條75 克
-
花枝 ,切片200 克
-
蝦仁 ,開背去腸泥100 克
-
小黃瓜 切片110 克
-
糖1 茶匙
-
魚露1 茶匙
-
蔥 ,切段20 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
219 kcal /
917 kJ
Białko
20.088 g
Tłuszcz
3.658 g
Węglowodany
27.2 g
Błonnik
0.796 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan