Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 20 克 紅蘿蔔 ,去皮,切片
- 1 根 新鮮紅辣椒 ,切片
- 75 克 乾魷魚 ,以清水泡發,切條
- 200 克 花枝 ,切片
- 100 克 蝦仁 ,開背去腸泥
- 110 克 小黃瓜, 切片
- 1 茶匙 糖
- 1 茶匙 魚露
- 20 克 蔥 ,切段
- 1 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 917 kJ / 219 kcal
- Białko
- 20.088 g
- Węglowodany
- 27.2 g
- Tłuszcz
- 3.658 g
- Błonnik
- 0.796 g