蔥燒餅

蔥燒餅

3.9 15 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
10 個

Składniki

  • 280 克
  • 乾酵母粉
    1 茶匙
  • 中筋麵粉
    500 克
  • 10 克
  • 1 ¼ 茶匙
  • ,多備一些抹油用
    20 克
  • ,切蔥花
    160 克
  • 白胡椒粉
    2 茶匙
  • 蛋黃
    1 顆
  • 白芝麻 ,依個人喜好調整
    30 克

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 231 kcal / 965.4 kJ
Białko 7.5 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 40.5 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...