
Urządzenia i Akcesoria
蔥燒餅
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
10 個
Składniki
-
水280 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
中筋麵粉500 克
-
糖10 克
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
油 ,多備一些抹油用20 克
-
蔥 ,切蔥花160 克
-
白胡椒粉2 茶匙
-
蛋黃1 顆
-
白芝麻 ,依個人喜好調整30 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
231 kcal /
965.4 kJ
Białko
7.5 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
40.5 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(上)
76 Przepisów
Tajwan
Tajwan