Urządzenia i Akcesoria
Kompot porzeczkowo-agrestowy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 porcji
Składniki
-
300 g czerwonej porzeczki, świeżej
-
150 g czarnej porzeczki, świeżej
-
500 g agrestu
-
1200 g wody
-
150 - 180 g cukru
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
1.2 g
Kalorie
501 kJ /
119 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
6.3 g
Węglowodany
34.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® SEZONOWO
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Sok z ciemnych winogron
40 min
Kompot wiśniowy
35 min
Kompot wiśniowy (w słoikach na zimę)
50 min
Kompot gruszkowy (w słoikach na zimę)
50 min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 min
Kompot rabarbarowy z imbirem i pomarańczą
20 min
Galaretka wiśniowo-bananowa
25 min
Kompot z rabarbaru
2 godz. 15 min
Kompot jabłkowo-gruszkowy
1 godz. 15 min
Dżem truskawkowo-jabłkowy
45 min
Konfitura ananasowa z wanilią
35 min
Syrop malinowy
1 godz. 25 min