Urządzenia i Akcesoria
Kompot porzeczkowo-agrestowy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 porcji
Składniki
-
300 g czerwonej porzeczki, świeżej
-
150 g czarnej porzeczki, świeżej
-
500 g agrestu
-
1200 g wody
-
150 - 180 g cukru
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
1.2 g
Kalorie
501 kJ /
119 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
6.3 g
Węglowodany
34.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® SEZONOWO
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kompot z suszu
2 Std. 10 Min
Kompot wiśniowy
35 Min
Kompot wiśniowy (w słoikach na zimę)
50 Min
Kompot gruszkowy (w słoikach na zimę)
50 Min
Jabłka gotowane na parze z waniliowym sosem zabajone
20 Min
Kompot rabarbarowy z imbirem i pomarańczą
20 Min
Kompot z rabarbaru
2 Std. 15 Min
Kompot jabłkowo-gruszkowy
1 Std. 15 Min
Napar jabłkowy
40 Min
Sok z ciemnych winogron
40 Min
Syrop malinowy
1 Std. 25 Min
Rozgrzewający kompot z obierków gruszek
35 Min