奶油燉白菜

奶油燉白菜

3.8 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份

Składniki

  • 奶油
    20 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 培根丁
    70 克
  • 洋蔥 ,切絲
    100 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮、切片
    100 克
  • 金針菇 ,去根部、切段
    150 克
  • 大白菜 ,切段(約5公分)
    400 克
  • 高湯
    50 克
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 鮮奶油
    200 克
  • 義大利綜合香料
    ½ 茶匙
  • 比薩起士絲
    50 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 1691.5 kcal / 7070.6 kJ
Białko 48.9 g
Tłuszcz 100.7 g
Węglowodany 150.6 g
Błonnik 12.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...