
Urządzenia i Akcesoria
奶油燉白菜
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份
Składniki
-
奶油20 克
-
蒜頭20 克
-
培根丁70 克
-
洋蔥 ,切絲100 克
-
紅蘿蔔 ,去皮、切片100 克
-
金針菇 ,去根部、切段150 克
-
大白菜 ,切段(約5公分)400 克
-
高湯50 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
鮮奶油200 克
-
義大利綜合香料½ 茶匙
-
比薩起士絲50 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
1691.5 kcal /
7070.6 kJ
Białko
48.9 g
Tłuszcz
100.7 g
Węglowodany
150.6 g
Błonnik
12.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

下班後輕鬆煮
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan