Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 奶油
- 20 克 蒜頭
- 70 克 培根丁
- 100 克 洋蔥 ,切絲
- 100 克 紅蘿蔔 ,去皮、切片
- 150 克 金針菇 ,去根部、切段
- 400 克 大白菜 ,切段(約5公分)
- 50 克 高湯
- 1 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 200 克 鮮奶油
- ½ 茶匙 義大利綜合香料
- 50 克 比薩起士絲
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 7070.6 kJ / 1691.5 kcal
- Białko
- 48.9 g
- Węglowodany
- 150.6 g
- Tłuszcz
- 100.7 g
- Błonnik
- 12.7 g