塔香薄荷蒸雞塊

塔香薄荷蒸雞塊

3.8 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 麻油
    30 克
  • 老薑 ,切片
    15 克
  • 新鮮九層塔
    30 克
  • 新鮮薄荷葉
    10 克
  • 米酒
    10 克
  • 醬油膏
    2 大匙
  • 去骨去皮雞肉 ,切大塊
    600 克
  • 綜合甜椒 ,切絲
    100 克
  • 洋蔥 ,切絲
    50 克
  • 600 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 411 kcal / 1717.9 kJ
Białko 22.7 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 4.5 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...