Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 麻油
- 15 克 老薑 ,切片
- 30 克 新鮮九層塔
- 10 克 新鮮薄荷葉
- 10 克 米酒
- 2 大匙 醬油膏
- 600 克 去骨去皮雞肉 ,切大塊
- 100 克 綜合甜椒 ,切絲
- 50 克 洋蔥 ,切絲
- 600 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1717.9 kJ / 411 kcal
- Białko
- 22.7 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 1 g