Urządzenia i Akcesoria
Almond Pavlova with Berries and Chambord
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
12 portions
Składniki
Pavlova
-
sugar divided12 oz
-
egg whites room temperature8
-
cream of tartar⅛ tsp
-
corn starch2 tbsp
-
white vinegar1 tsp
-
almond extract½ tsp
-
sliced almonds1 oz
Sauce
-
vanilla bean cut into pieces1
-
sugar1 oz
-
raspberry liqueur, type Chambord7 oz
-
fresh mixed berries prepared, halved or quartered12 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
920 kJ /
220 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2 godz. 15 min
Chocolate Icing (Ganache)
20 min
Sugar Glaze
5 min
French Macarons with Blueberry Jam
1 godz. 30 min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4 godz. 50 min
Margarita with Citrus Dust
30 min
Strawberry Shortcakes
45 min
Smoked Chocolate Mousse
45 min
Blue Cheese Soufflés
45 min
Citrus Margarita
10 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Baguettes
3 godz. 45 min