
Urządzenia i Akcesoria
Prawn And Chicken Laksa
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh lemon grass white part only, cut in pieces1 stalk
-
onion halved1
-
garlic cloves4
-
macadamia nuts8
-
curry powder1 tsp
-
fresh root ginger peeled5 cm
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
fresh coriander plus extra for garnish2 sprigs
-
shrimp paste1 tsp
-
coconut milk450 g
-
butter20 g
-
water150 g
-
chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
fresh makrut lime leaves bruised8
-
fish sauce1 tsp
-
lime juice2 tsp
-
fine sea salt to taste¼ tsp
-
dried rice noodles (approx. 3 mm wide)200 g
-
boiling water
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in cubes (2 cm)200 g
-
prawns, raw, peeled, deveined300 g
-
pak choi cut in pieces180 g
-
bird's eye chillies, fresh to taste, for garnishing
-
fresh bean sprouts for garnishing100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
513 kcal /
2156 kJ
Białko
30 g
Tłuszcz
36 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Beef Rendang
2 godz. 30 min
Lime Fruit Dressing
10 min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Sri Lankan Red Beef Curry
1 godz. 35 min
Green Curry Chicken
55 min
Seafood Laksa
25 min
Prawn Curry
30 min
Thai Green Curry Paste
15 min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 godz. 40 min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 godz. 5 min
Thai Burger
35 min
Tom Yum with Prawns
25 min