Urządzenia i Akcesoria
Prawn And Chicken Laksa
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh lemon grass white part only, cut in pieces1 stalk
-
onion halved1
-
garlic cloves4
-
macadamia nuts8
-
curry powder1 tsp
-
fresh root ginger peeled5 cm
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
fresh coriander plus extra for garnish2 sprigs
-
shrimp paste1 tsp
-
coconut milk450 g
-
butter20 g
-
water150 g
-
chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
fresh makrut lime leaves bruised8
-
fish sauce1 tsp
-
lime juice2 tsp
-
fine sea salt to taste¼ tsp
-
dried rice noodles (approx. 3 mm wide)200 g
-
boiling water
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in cubes (2 cm)200 g
-
prawns, raw, peeled, deveined300 g
-
pak choi cut in pieces180 g
-
bird's eye chillies, fresh to taste, for garnishing
-
fresh bean sprouts for garnishing100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
2156 kJ /
513 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min
Seafood Laksa
25 min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 godz. 40 min
Sri Lankan Red Beef Curry
1 godz. 35 min
Green Curry Chicken
55 min
Hot and Sour Prawn Soup
15 min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 godz.
Thai Burger
35 min
Prawn Curry
30 min
Prawn Bhuna
30 min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 godz. 5 min
Keralan Fish Curry
30 min