Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di farina integrale
- 50 g di farina di segale
- 150 g di farina manitoba
- 10 g di lievito di birra fresco
- 170 g di muesli
- 350 g di acqua + q.b. per spruzzare
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 6 - 8 cubetti di ghiaccio
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1373.1 kJ / 329.1 kcal
- Białko
- 10.3 g
- Węglowodany
- 62.2 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
- Błonnik
- 7.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pani alla segale
2u. 40min
Pane all'orzo
2 Std. 45 Min
Pane rustico
2h
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4h
Pane integrale in cassetta
4h
Pane multicereali
17h 30 min
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Pane di grano saraceno
2h 35 min
Pane ai cereali con i semi
3 Std. 10 Min
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min