Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ Bund Schnittlauch, frisch, grob geschnitten
- ½ Bund Kerbel, frisch, Blättchen abgezupft
- 3 TL Zitronenschale, in Zesten
- 1 TL Kren, aus dem Glas
- 250 g Lachsfilet, heiß geräuchter, in Stücken
- 180 g Crème fraîche
- 25 g Zitronensaft
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 g Räucherlachs, in Scheiben
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 279 kJ / 66 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30 Min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 Std.
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Venusmuschelsuppe mit Riesengarnelen
1 Std.
The Bronx
10 Min
Bloody Mary
10 Min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40min
Exotische Pannacotta mit Garnelen
5h 50min
Alpendressing mit RUPP Feinster Streich Bergkäse
5min
Scallops & Pea Puree
20min
GnGnT
20min
Boef Stroganoff
50 Min