Urządzenia i Akcesoria
Marinierte Schwammerl in Öl
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 48 godz. 30 min
1 Glas
Składniki
-
gemischte frische Schwammerl (siehe Tipp)300 - 350 g
-
Salbeiblätter, frisch9 - 12
-
Wacholderbeeren3
-
Knoblauch, granuliert1 - 2 TL
-
Senfkörner, gelb1 EL
-
Kubebenpfeffer, ganz1 TL
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
Bohnenkraut, getrocknet1 TL
-
Thymian, getrocknet1 TL
-
Rosmarin, getrocknet1 TL
-
Paprikapulver, edelsüß2 TL
-
Salz, unjodiert1 EL
-
Apfelessig (mind. 5 % Säure)200 g
-
natives Olivenöl extra100 - 150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Glas
Białko
15 g
Kalorie
4678 kJ /
1115 kcal
Tłuszcz
103 g
Błonnik
11 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rote Grillsauce für Fleisch und Geflügel
10 min
Sauce Tatare
15 min
Apfelkren
40 min
Kapern-Ei Aufstrich
25 min
Kren, milchsauer vergoren
72 godz. 25 min
Bärlauchpesto
20 min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7 godz. 10 min
Himbeer-Heidelbeer-Shrub
1 godz.
Italienische Tomatensauce
2 godz. 5 min
Eierschwammerlaufstrich
1 godz. 10 min
Ribisel-Apfelessig
4 godz. 20 min
Eiaufstrich mit Topfen
10 min