Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolat blanc, détaillé en carrés
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
- 30 g de sucre en poudre
- 250 g de mascarpone
- 20 g de marsala sec
- 18 biscuits roses de Reims (taille mini)
- 250 g de framboises fraîches
- 60 g de copeaux de chocolat noir
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2057.8 kJ / 491.8 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 30.3 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soufflé à l'ananas
35min
Menu express - Mousse de fraises au mascarpone
25min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 godz. 45 min
Tiramisu avocat et fruits rouges
1h
Entremets fraise-framboise comme un tiramisu
40 min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3h 50min
Tiramisu aux fraises
4 godz. 30 min
Mousse de fraise
4h 15min
Tiramisu à la banane
12h 15min
Tiramisu framboises-fraises
3h
Tiramisu express
20 min
Tiramisu poire-speculoos
12h 30min