Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolat blanc, détaillé en carrés
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
- 30 g de sucre en poudre
- 250 g de mascarpone
- 20 g de marsala sec
- 18 biscuits roses de Reims (taille mini)
- 250 g de framboises fraîches
- 60 g de copeaux de chocolat noir
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2057.8 kJ / 491.8 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 30.3 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tiramisu aux fraises
4小时 30 分钟
Verrine fraise-chocolat blanc
1sa 45 dk
Cheesecake au caramel au beurre salé
12 Std.
Minicheesecakes au chocolat blanc
4h 45min
Tiramisu poire-speculoos
12 Std. 30 Min
Tiramisu fruits rouges et violette
50 Min
Tiramisu aux framboises
3 Std.
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12 Std. 20 Min
Tiramisu cheesecake
13h 20min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3h 50min
Mousse au chocolat blanc et framboises
1hod. 35min
Tiramisu à la pâte à tartiner chocolat-noisettes
12 Std.