Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g de chocolat au lait, cassé en morceaux
- 120 g de beurre, en morceaux, et 10 g pour les ramequins
- 4 œufs
- 90 g de cassonade
- 60 g de farine, et 10 g pour les ramequins
- 4 bonbons ou rochers au praliné
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3318 kJ / 798 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 68 g
- Tłuszcz
- 52 g
Alternatywne przepisy
Cupcakes pommes et caramel
40min
Muffins au chocolat et caramel au beurre salé
40min
Cheesecake chocolat, noix de coco et fromage frais
4 Std. 30 Min
Mousse au chocolat blanc et framboises
1小时 35 分钟
Cheesecake aux galettes bretonnes et caramel
6h 15min
Petits moelleux chocolat-beurre salé
1小时
Tiramisu à la pâte à tartiner chocolat-noisettes
12h
Fondant minute au chocolat
20 Min
Moelleux au chocolat au lait
1小时
Petits coulants au chocolat
20 Min
Fondant au chocolat de La Baule
13h
Coulant au chocolat, cœur rocher au chocolat
30min