
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g de chocolat au lait cassé en morceaux
- 120 g de beurre en morceaux, et 10 g pour les ramequins
- 4 œufs
- 90 g de cassonade
- 60 g de farine et 10 g pour les ramequins
-
4
bonbons ou rochers au praliné
lub 8 petits morceaux de chocolat au lait praliné
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 798 kcal / 3318 kJ
- Białko
- 13 g
- Tłuszcz
- 52 g
- Węglowodany
- 68 g