Verrine fraise-chocolat blanc

Verrine fraise-chocolat blanc

4.0 146 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions

Składniki

Le coulis de fraises
  • de fraises
    200 g
  • de sucre en poudre
    35 g
  • de jus de citron
    5 gouttes
La crème au chocolat blanc
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    20 g
  • de chocolat blanc détaillé en morceaux
    165 g
  • de fromage frais type Philadelphia ou St Môret®
    275 g
Le montage
  • fraises
    5
  • feuilles de menthe fraîche
    6

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 311 kcal / 1301 kJ
Białko 6.8 g
Tłuszcz 20.2 g
Węglowodany 25 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...