Spaghetti aglio, olio e peperoncino

Spaghetti aglio, olio e peperoncino

4.3 59 ocen
Przygotowanie 7 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 mazzetto di prezzemolo (opcjonalnie) le foglioline lavate ed asciugate
  • 3 spicchi di aglio
  • 1 peperoncino rosso piccante (o 2 piccoli)
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 750 g di acqua
  • 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
  • 350 g di spaghetti

Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 9.7 g
Kalorie 1950 kJ / 466 kcal
Tłuszcz 21.2 g
Błonnik 2.6 g
Węglowodany 63.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...